Nyt on aika - Savana Collectionin kotimaisilla pellavavaatteilla tuot mukavaa luksusta arkipukeutumiseen

eettiset vaatteet ekologiset vaatteet ennakkomyynti hidas muoti kotimaiset pellavavaatteet kotimaiset vaatemerkit laadukkaat vaatteet naisten ekologiset vaatteet naisten pellavavaatteet pellavavaatteet pellavavaatteet naisille savana collection slow fashion suomalaiset vaatemerkit suomalaiset vaatteet

Savana Collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

Arki- ja kotivaatteilta voi nyt odottaa enemmän. Mukavuuden lisäksi pukeutumisessa myös rento estetiikka on tärkeää. Savana Collectionin pellavavaatteilla luodaan kauneutta, iloa ja piristystä arkeen, lomailuun ja kotona oleiluun. Nyt siirretään katseet kohti kesää ja nautitaan mukavasta luksuksesta.

Savana Collectionin lanseeraaman loungewear -malliston materiaalina on ylellisen pehmeä ja eettisesti tuotettu pellava. Ekologinen pellava on mukavan hengittävää ja väljästi mitoitetuissa vaatteissa viihtyy aamusta iltaan.

 

Savana Collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

 

Savana Collectionin ajattomat pellavavaatteet taipuvat moneen: rentoon oleiluun, rannalle tai toimistolle. Boheemissa etätyölookissa olokin on luovempi ja tehokkaampi. 

 

Savana Collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

Savana Collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

savana collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

 

Ajattomat, mukavat ja kotimaiset vaatteet luonnonmateriaaleista

Kuten aikaisemmat Savana Collectionin mallistot, myös uusi Slow collection -mallisto koostuu vaatekaapin klassikoista ja tulevaisuuden lempiasuista: väritykset ovat ajattomia ja luonnonläheisiä, sekä helposti yhdisteltävissä jo olemassa oleviin vaatteisiin.

Mukavat väljät linjat sopivat monille. Pitkillä vöillä, sekä kietaisunauhoilla tuot halutessasi vartalon muotoja pehmeästi esiin. Mallisto osoittaa, että ekologinen ja luonnonmateriaaleista valmistettu mukava vaate voi olla myös kaunis ja vartalon muotoja imarteleva. 

TUTUSTU MALLISTOON

 

 

Savana Collection kotimaiset naisten pellavavaatteet

 

Vaatteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa aina pesumerkkejä myöten. Kankaiden materiaalit valitaan mahdollisimman läheltä ympäristökuormituksen minimoimiseksi. Myös pakkausmateriaalit ovat muovittomia. 

Savana Collection vaatteet luononmateriaaleista

 

Tuotamme vaatteet pääosin ennakkotilausten mukaan ylijäämän minimoimiseksi. Näin myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan tarjontaan ja suosituimmat tuotteet pysyvät valikoimassa sesongista toiseen. 

 

Savana Collection naisten pellavavaatteet

 TUTUSTU MALLISTOON


Vanhempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista