Toimitus- ja palautusehdot

Toimitusaika:

Varastossa olevat tuotteet lähetämme 2-3 arkipäivän kuluessa.

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti vastaanotettuamme tilauksen. Pienenä yrityksenä meillä on hyvin pieni varasto ja pääsääntöisesti tuotteet valmistetaan tilauksesta. Varauduthan noin kahden viikon toimitusaikaan. 

Huom! Ennakkotilausten toimitusajankohta on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Toimituskulut ja toimitustapa:

Toimituskulut ovat 4 euroa. Yli 150 euron tilaukset lähetämme ilman postikuluja. Käytämme toimitukseen Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita. Lähetettyämme tilauksesi, voit seurata paketin kulkua seurantakoodin avulla, jonka saat sähköpostiosoiteeseesi.

Palautus:

Tuotteilamme on palautusoikeus 14vrk kuluessa tuotteiden vastaaottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, laput paikoillaan ja myyntikuntoisia. Mikäli tuotetta on käytetty ja se on kelvoton myyntiin, asiakas vastaa koko tuotteen arvosta sekä lähetyskustannuksista.

Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulut 4 euroa. Mikäli tilauksen arvo on ollut yli 150 euroa ja palautuksen jälkeen tilauksen kokonaissumma jää alle tämän, palautettavasta summasta vähennetään toimituskulut 4 euroa.

Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse (info@savanacollection.com), jonka jälkeen tuotteet on lähetettävä ohjeiden mukaan viipymättä takaisin Savana Collectionille. Palautuslomakkeessa tulee olla lähettäjän yhteystiedot sekä tiedot palautettavasta tuotteesta. Lähetyksen tulee olla pakattu huolellisesti, ettei sisältö vahingoitu.

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti ja hyvitämme palautettavan summan ostotapahtumassa käytetyn maksutavan mukaan.

Savana Collection ei ole vastuussa kadonneista tai rikkoontuneista lähetyksistä.