Toimitus- ja palautusehdot

Toimitusaika:

Varastossa olevat tuotteet lähetämme 2-5 arkipäivän kuluessa.

Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti vastaanotettuamme tilauksen. 

Huom! Ennakkotilausten toimitusajankohta on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Toimituskulut ja toimitustapa:

Toimituskulut ovat 3,99 euroa. Yli 150 euron tilaukset lähetämme ilman postikuluja. Käytämme toimitukseen Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita. Lähetettyämme tilauksesi, voit seurata paketin kulkua seurantakoodin avulla, jonka saat sähköpostiosoiteeseesi.

Palautus:

Tuotteillamme on palautusoikeus 14vrk kuluessa tuotteiden vastaaottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, laput paikoillaan ja myyntikuntoisia. Mikäli tuotetta on käytetty ja se on kelvoton myyntiin, asiakas vastaa koko tuotteen arvosta sekä lähetyskustannuksista.

Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulut 10 euroa. Mikäli tilauksen arvo on ollut yli 150 euroa ja palautuksen jälkeen tilauksen kokonaissumma jää alle tämän, palautettavasta summasta vähennetään toimituskulut 10 euroa. Vaihto toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen on sinulle ilmaista. Jos tuote palautetaan vaihdon jälkeen, veloitamme myös vaihdosta syntyneet lisäkustannukset.

Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse (info@savanacollection.com), jonka jälkeen tuotteet on lähetettävä ohjeiden mukaan viipymättä takaisin Savana Collectionille. Palautuslomakkeessa tulee olla lähettäjän yhteystiedot sekä tiedot palautettavasta tuotteesta. Lähetyksen tulee olla pakattu huolellisesti, ettei sisältö vahingoitu.

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti ja hyvitämme palautettavan summan ostotapahtumassa käytetyn maksutavan mukaan.

Savana Collection ei ole vastuussa kadonneista tai rikkoontuneista lähetyksistä.

Metritavarana myytävillä kankailla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta, sillä tuote on leikattu asiakasta varten ja asiakkaan toiveiden mukaan.